Om Qanvas


Vad är Qanvas?

Qanvas är en lätthanterlig webbtjänst för att skapa och hantera hemsidor. Med ett vitt ark som utgångspunkt kan du med olika verktyg skapa helt unika uttryck för webben. Med få klick och ett enkelt "drag and drop"-inspirerat interface blir det enkelt för vem som helst att designa sin unika webbsida. Kom igång på några sekunder!

Domän & Email

Det går att välja mellan en myqanvas.com domän eller en helt egen domän. Vi erbjuder domäner för .se, .com, .net, .org, .no, .dk, .fi. I Qanvas ingår ett e-postkonto men du kan själv välja hur många du vill ha. Det finns inga gränser.

Vad finns det för verktyg i Qanvas?

Bilder, galleri och former

Med Qanvas kan du ladda upp bilder för att göra din sida mer personlig. För att få en unik och optimal layout kan du använda former för att skapa din egen design. Från galleriet kan dina besökare se och bläddra igenom dina bilder.

Blogg, text och video

Bloggmodulen är ett enkelt sätt att dela med sig av nyheter med text och bilder. Du kan jobba med ett obegränsat antal textfält, och det finns ett flertal typsnitt som du kan välja mellan för att hitta något som passar just dig. Du kan visa Youtube-, samt Vimeo-klipp var du vill på din Qanvas.

Kontakt och social

Om du vill att dina besökare ska kunna komma i kontakt med dig via din hemsida så finns det möjlighet att skapa ett formulär via den här modulen. Du kan utan problem koppla din Qanvas till de mest kända sociala medierna som Facebook, Twitter, Pinterest och Google+.

Vad kostar Qanvas?

Pris för Qanvas börjar på 95 SEK/mån.

Mer information på www.qanvas.seFrån 95 kr / mån


Testa Qanvas gratis