Vara tjänster


Med 12 års erfarenhet i ryggen, erbjuder vi tjänster inom en rad områden som webbdesign, webbutveckling & grafisk design. Helt unika - allt efter era specifika behov!

Våra lösningar har ett primärt fokus på användbarhet och enkel interaktion. Ett bra SEO-stöd och responsiv layout är en självklar del av processen.

Söker du istället expertis inom exempelvis CakePHP, WordPress eller server-infrastruktur för att se över och förbättra ett befintligt system? Vi hjälper dig att förbättra befintlig webbnärvaro - från distans eller på plats hos er!


Intresserad? Läs mer nedan.


Design

Vi ser det som en förmån och utmaning att få skapa ny design åt våra kunder, vare sig den skall appliceras på webb eller print. Vi har gjort många fantastiska webbplatser som är vackra, lättnavigerade och responsiva. Ta en titt på några av våra tidigare alster längre ner på denna sida.

Användarupplevelse

Upplevelsen av en webbplats är mer än bara design. Vi tar gärna reda på hur dina besökare använder sig av din webbplats och anpassar oss sedan till din målgrupp. Vi arbetar på ett vetenskapligt sätt för att göra våra kunders webbplatser genomtänkta och intressanta för besökare.

Mobilt

Trafik via mobil börjar att dominera all trafik på webben. Vi vet hur man gör responsiva webbplatser och mobila applikationer.

Kolla gärna in vår produkt AppPuppet!

SEO

Vill du se till att du rankas högt på Google och att människor faktiskt kan hitta till din webbplats? Vi har erfarenhet av att göra SEO-vänliga webbplatser och vi följer en bra SEO-strategi.

Responsiv Design

Vi börjar alla våra projekt med att tänka “Mobil först”. Våra kunders webbplatser är anpassade för alla enheter från start.

Responsiv design är inte ett modeord utan en självklarhet.

Social Media

Nästan alla har en koppling till sociala medier i dag. Vi har erfarenhet av att integrera sociala plattformar, som till exempel Facebook och Twitter, på din webbplats och hjälper vi dig att synas direkt på de sociala medierna.

API Integration

Vi älskar API's. Behöver ditt företag en API-integration med Google, Facebook, Twitter, Arbetsförmedlingen, Amadeus, Trafikverket eller någon annan tjänst? Berätta för oss - vi hjälper gärna till!

Google Analytics

Vi integrerar Google Analytics som standard för alla våra kunder. Vi hjälper även till med tester så att du svart på vitt kan se över vad som behöver göras på just din webbplats. Testerna gör vi för att du ska få en bättre närvaro på webben med fler besökare.

Teknik

Vi älskar teknik. Vi lär oss ständigt nya delar inom ämnet och älskar att prova nya saker även om vi också har gedigen erfarenhet av de klassika teknikerna. Det finns alltså inga hinder för oss att anpassa tekniken efter just dina behov.

Hög prestanda

Vi arbetar idag med kunder som kräver högpresterande lösningar. Har du ett avancerat projekt? Hör av dig, vi kan erbjuda dig rätt lösning för bästa prestanda på ditt system!

SCRUM

Vi planerar våra större projekt med SCRUM-baserad projektmetodik. Vi arbetar i team och delar in arbetet i sprintar. Som kund har du alltid en projektledare som hjälper dig genom processen.

E-commerce

Behöver du en enkel webbshop eller ett avancerat order-system med integrering av GARP eller Jeeves? Berätta om din idé och rådfråga oss - Vi hjälper dig!

CMS

ZinionCMS+ är vårt egenutvecklade CMS-system som vi arbetat fram under de senaste 12 åren. Systemet är en social plattform som är fokuserad på publicering och användarvänlighet. Är du nyfiken på ZinionCMS+, tveka inte att höra av dig så berättar vi mer!

WordPress

Gillar du Wordpress är du välkommen att använda vår expert-kunskap för plugins, teman eller en enkel installation. Vi erbjuder också ett Wordpress webbhotell av hög standard som är fokuserat på den Europeiska marknaden.

CakePHP

Har du ett befintligt system eller applikation som är byggd med CakePHP? Använd vår expertis för att förbättra skalbarhet, säkerhet, layout, uppgradera till en ny version eller andra konsulttjänster som berör CakePHP. Berätta för oss om ditt projekt, vi hjälper dig!

Amazon Web Services

Vill du få ut mer av Amazon Web Services? Vi har experter som kan hjälpa ditt företag att inrätta en EC2 / RDS / Route53 / S3 eller skapa ett upplägg för lastbalansering.


Nedan finner du ett urval av några av våra projekt:

Ticketbiz

www.ticketbiz.se
Ticket Biz är en affärsresebyrå som erbjuder en helhetslösning för rese- och möteshantering till nordiska företag och organisationer.

Ungdomar

ungdomar.se
Ungdomar.se är en virtuell mötesplats för unga människor. Med expertpanel, fotoalbum, chatt, forum, webb-tv och mycket mer.

Rapp Fastigheter

rappfastigheter.se
Rapp Fastigheter AB äger, förvaltar och förädlar fastigheter i centrala Skövde. Företaget hyr ut kontor, affärslokaler och lägenheter med en sammanlagd yta av ca 100 000 m2.

Loading

loading.se
Reset Media driver IGN – världens största spelsite – i Sverige, Danmark, Finland och Norge. I Sverige ingår Loading.se som en del av annonsnätverket IGN Loading.

Maria Hedmark

www.mariahedmark.com
Maria Hedmark är en svenskt designer som har en kandidatexamen i modedesign. Hon tog examen från den svenska Textilhögskolan under 2012. Hon är nu baserad i New York och arbetar som en designassistent för ett high-end herrklädesmärke.

KitchenWiz

sagottsomklart.se
Kitchenwiz erbjuder en middagstjänst som innebär att man får 3 näst intill färdiglagade måltider hemskickade, eller om man väljer att hämta ut maten. Maten är lagad från grunden med fräscha råvaror och utan tillsatser och konserveringsmedel.
Karolinska Institutet
ki.se

Karolinska Institutet bad om vår hjälp med att uppgradera ett större internt projekt från CakePHP 1 till CakePHP 2. Vi hade en utvecklare på plats som skötte arbetet med uppdateringen.