Om ZinionCMS+


Vad är ZinionCMS+?

ZinionCMS+ är ett CMS utvecklat av Zinion AB. CMS (Content Management System) eller innehållshanteringssystem på svenska är ett verktyg som enkelt hjälper dig att effektivt hantera innehåll på webbplatser.

ZinionCMS+ används företrädesvis på webbplatser med mycket innehåll där specifika funktioner i systemet är nödvändiga. ZinionCMS+ erbjuder community- och publiceringsfunktionalitet som är skalbar och kan skräddarsys efter specifika önskemål. Att redigera text och bild är enkelt och görs direkt i webbläsaren. Stora skandinaviska webbplatser förlitar sig på den flexibilitet och skalbarhet som ZinionCMS+ erbjuder.

Modernt, lättanvänt och sökmotorvänligt

Det kanske viktigaste med en webbplats är att den tydligt kommunicerar sitt syfte och är lätt att hitta på olika sökmotorer som t.ex. Google, Ask eller Bing. Alla sidor som skapas i ZinionCMS+ är sökmotoranpassade och om man vill få ännu bättre resultat kan man justera innehåll, sökord och beskrivningar. Vi kommer att stödja dig på vägen.

Anpassad till mobila enheter

Idag krävs det att en webbplats fungerar på alla enheter. De flesta har idag en smartphone, enbart i Sverige finns 2 miljoner och på 90% av dessa surfas det dagligen. ZinionCMS+ är därför fullt responsiv för att få den bästa upplevelsen på mobiler, surfplattor och skrivbordsdatorer.

Design är inte bara hur snygg din webbplats ser ut, utan också hur lätt den är att använda och hitta information på.

Användarhantering & Forum

ZinionCMS+ kan hantera stora volymer av användare i ett överskådligt gränssnitt med sök- och filtreringsmöjligheter. Spåra inloggningar, ta bort, redigera m.m. Systemet har också ett komplett forum med prestanda nog att hantera miljontals inlägg utan att börja svettas.
Önskar du en produktdemo?

Vill du veta mer om ZinionCMS+ och se systemet med egna ögon? Fyll i formuläret till höger så kontaktar vi er för att samla in ytterligare information om er verksamhet. På så sätt kan vi ge en produktdemo där funktionerna är anpassade efter ert företags behov.

* Måste fyllas iSe ett exempel på ZinionCMS+:


Ungdomar

ungdomar.se
Ungdomar.se är en virtuell mötesplats för unga människor. Med expertpanel, fotoalbum, chatt, forum, webb-tv och mycket mer.